Privatleasing

Overvejer du, at gøre brug af de mange fordele ved at flexlease privat? Flexleasing er attraktivt for dig, der vil bag rattet på en nyere eksklusiv bil uden den store kapitalbinding.

Se bilerne i showroomImporter drømmebilen

Flexleasing er den billigste måde at erhverve sig en nyere eksklusiv bil i Danmark

De senere år er flexleasing til private blevet mere populært herhjemme, fordi der er så mange fordele ved at lease.

Drømmebil til få penge

Biler i udlandet bliver oftere solgt med den helt store udstyrspakke. Dette giver dig muligheden for at få dig eksklusiv bil til en fornuftig pris med mange fordele.

En fast, lav månedlig ydelse

Faste lave udgifter, lavere totalomkostninger, mindre bunden kapital og den absolut billigste måde at skaffe og drifte en luksuriøs bil.

Fleksibilitet og frihed

Ønsker du at cruise i en Cabriolet med vind i håret i sommerens måneder, og en skridsikker SUV om vinteren? Og vil du skifte bil hver 6, 12, 24 eller 36 måneder?

Er privatleasing det rigtige valg for dig?

Hvis du ønsker at køre i en luksusbil med rigtig meget ekstraudstyr, hvad end det er en stor eller lille bil, så er privatleasing noget for dig. Vi specialiserer os i bilimport fra Tyskland. Her er det muligt at opnå den bedste pris på Mercedes, Audi, BMW eller Volkswagen, til priser, som er helt uhørte her i landet.

Der er tonsvis af valgmuligheder på markedet for privatleasing. Vi hjælper dig med at tage de rette beslutninger fra start, så du opnår den bedst mulige oplevelse før, under og efter din leasingperiode.

FORETRUKNE BILMÆRKER TIL FLEXLEASING

Bilmærker til flexleasing

Vi impoterer fra Tyskland

Hele pointen ved flexleasing er, at bilerne importeres fra udlandet. Det kan være en kringlet proces nogen, mens det er en gnidningsfri proces for os.

For at kunne udnytte forholdsmæssig-/periodeafgift, for derved at kunne dele registreringsafgiften op i en lav procentvis del pr. måned, skal bilen købes uden afgift. Sammen kan vi finde den helt rette bil til dig i udlandet, baseret på dine behov, ønsker og budget. Vi anvender primært mobile.de til at udvælge tyske luksusbiler.

Når bilen er fundet, skal du blot læne dig tilbage, mens vi klare hele processen og leverer bilen klar til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt for dig som overhoved muligt, men står du stadig med spørgsmål, så kontakt os.

Flexleasing kort forklaret

Flexleasing begrebet i sig selv er forholdsvist simpelt at forstå. Flexleasing er en type af finansiel leasing, som har sin eksistens i muligheden for at betale forholdsmæssig afgift – også kendt som periodeafgift. Det betyder, at man i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen, betaler en procentdel af afgiften månedvis.

Flexleasing er attraktivt , da det giver dig en række fordele som bilejer. Det giver dig blandt andet muligheden for, at sætte dig bag rattet i din drømmebil til en brøkdel af bilens pris.

Kapitalbindingen i bilen er nemlig kun omkring 15 procent af bilens pris, vel og mærke eksklusiv afgift. Læs mere mere om fordelene ved flexleasing ved at trykke herunder.

6 fordele når du flexleaser

Udover at du kan komme bag rattet på biler i den dyrere klasse til en brøkdel af prisen sammenlignet med køb, giver vi dig 6 fordele som du får, når du flexleaser.

 • Mere drømmebil for pengene
 • Du kender alle udgifterne
 • Hyppigere biludskiftning
 • Både kort- og langtidsleasing
 • Mulighed for udvidet garanti
 • Stor fleksibilitet på aftaler
Forstå de 4 vigtige punkter i et tilbud

Når du læser tilbud på flexleasing, skal du især fokusere på:

1) førstegangsydelsen
2) den månedlige ydelse
3) restværdien og
4) bilens pris

De fire beløb er alle lige vigtige.

1) Førstegangsydelse

En førstegangsydelse består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalt nedskrivning på bilens restværdi. Hvis du lægger en højere førstegangsydelse, dog maks. 30%, får du en lavere restværdi. Du skal være opmærksom på, at langt de fleste biler i løbet af leasingperioden taber en vis værdi. Derfor er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. 

2) Den månedlige ydelse

Den månedlige ydelse består primært af afgifter til staten, som jf princippet om flexleasing betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb. Denne procentsats fastlægges ud fra bilens alder, og er pt:

 • 2% pr. måned de første tre måneder af bilens levetid
 • 1% fra 3 til 36 måneder
 • 0,5% efter 36 måneder

Dette betyder, at det altid er mest fordelagtigt at flexlease biler, som er ældre end tre år.

Derudover består den månedlige ydelse af administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt evt. nedskrivning.

3) Restværdien

Restværdien er det beløb, bilen skal videresælges til efter endt leasing. Hos Camino Leasing rådgiver vi altid, så restværdibeløbet reelt afspejler en realistisk markedspris.

4) Bilens pris

Du kan finde bilens pris i dag ved at lægge førstegangsydelsen ekskl. moms sammen med restværdien ekskl. moms. Det giver dig den nuværende pris på bilen, hvis førstegangsydelsen vel at mærke er 100% nedskrivning. Prøv så derefter at sammenligne bilens nuværende pris ekskl. moms med markedspriserne ekskl. moms på f.eks. www.mobile.de.

Hvad gør jeg efter endt leasingperiode?

Vi oplever, at der er mange der bliver intimiderede af tanken om, at bilen skal sælges igen ved endt aftale. Står du med ansvaret alene, eller er der hjælp at hente? Det er forskelligt og afhænger af dit leasingselskab.

Vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder skal have en god oplevelse med videresalg af bilen. Det skal være en smertefri og nem process, som vi er sammen om.

I princippet har du 4 muligheder:

 1. Fornyer aftalen
 2. Bytter bilen til en anden bil hos os
 3. Sætter bilen til salg hos os (anvisningsaftale)
 4. Finder selv en ny kunde til bilen og vi hjælper med brugerskiftet

Vi kontakter dig ca. 3 måneder før udløb. Hvis du klikker på artiklen herunder, kan du se hvordan vi skiller os ud og hjælper vores kunder med en smertefri salgsprocess.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg før aftalen, mens du kører i bilen, og når bilen er solgt igen – vi regner jo med, at vi skal have dig som kunde i mange år fremover.

Eksempler på biler

Gå på opdagelse i vores online showroom og find din drømmebil. Har vi ikke din bil på lager, så finder vi den sammen og henter i udlandet.

Audi A3

1,4 TFSi 150 Sport · 4 dørs

Modelår 2015
Kilometer 119.000 km
Brændstof Benzin
1.498 DKK pr. måned

Mercedes A180

1,5 CDi BE Edition · 5 dørs

Modelår 2013
Kilometer 41.000 km
Brændstof Diesel
1.498 DKK pr. måned

Audi A5

2,0 TDi 177 SB · 5 dørs

Modelår 2015
Kilometer 80.000 km
Brændstof Diesel
2.198 DKK pr. måned