Camino Leasing

Vi deler en stærk passion for eksklusive biler. Drivkraften for os er køreglæde. Vi elsker biler. Og derfor er vi også med på dine bildrømme – vi har dem selv. Vi er klar til at hjælpe dig godt kørende ud på vejene.

Se bilerne i showroomImporter drømmebilen

Introduktion

Camino Leasing har en ambition om at være de billigste på markedet uden at gå på kompromis med hverken din eller vores sikkerhed. Målet er opnåeligt ved at arbejde med en lav avance. For os er gennemskuelighed det, som vores forretning bygger på: Det skal være nemt at gennemskue, hvad du som kunde betaler for.

3 gode grunde til at kunderne vælger os

Prismatch og lavpris

For Camino Leasing er det målet at have de bedste kontraktvilkår til de bedste priser. Af den grund har vi indført prismatch på alle leasingbiler. Lykkedes det dig at finde en bil i samme stand og prisklasse på nettet, matcher vi prisen. Det kalder vi ærlig leasing.
U

Gennemsigtighed

Du skal føle dig tryg og kunne gennemskue de aftaler, vi i fællesskab laver. Vi lægger en ære i at være ærlige i alt, vi foretager os, for vi lever af tilfredse og trygge kunder. Det betyder 100% transparens i vores kontrakter. Er du i tvivl om noget – så spørg endelig løs.

Gennemskuelighed

Dine bildrømme skal baseres på tryghed. Hos Camino Leasing er alle leasingaftaler baseret på gennemskuelighed, prisgaranti og kvalitet. Vi skriver intet med småt. Derfor er du sikker på hvad dine omkostninger er – måned for måned.