Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da der er mulighed for fri kilometer og det giver store fordele i forhold til både beskatning af firmabil og generel fleksibilitet.

Se bilerne i showroomImporter drømmebilen

Erhvervsleasing af firmabil

Leasing er også blevet populært når det kommer til firmabiler. Den typiske firmabil kører oftest mange kilometer, hvilket kræver et højt niveau af komfort, hvilket oftest er vil være bedst i de større og dyrere biler.

Fri kilometer

Hvis du kører mange kilometer i din firmabil, så vil flexleasing fordelagtigt, da der ingen kilometerbegrænsning er på vores leasingaftaler.

Lukrativ beskatning

Beskatningen for biler, som har mere end 3 år på bagen, bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.

Tonsvis af fordele

Du får desuden også alle fordelene ved flexleasing, såsom lavere nedskrivning af afgiftsfri bil og en lavere kapitalbinding i bilen.

Er ervhervsleasing for dig?

Erhvervsleasing fungerer på nøjagtigt samme måde som privatleasing. Eneste nævneværdige forskel er, at virksomheden betaler samtlige udgifter forbundet med leasingen.

Erhvervsleasing af brugte biler er med til at frigive likviditet, som kan bruges til andre investeringer i firmaet. Derudover er en af fordelene ved erhvervsleasing også en høj fleksibilitet, hvis du ønsker at udskifte din bil.

FORETRUKNE BILMÆRKER TIL FLEXLEASING

Bilmærker til flexleasing

Beskatning af firmabil

Selvom du ved flexleasing kun betaler den forholdsmæssige registreringsafgift, vil dit beskatningsgrundlag blive beregnet på samme vilkår, som hvis du købte en bil.

Hvis du ønsker at holde dig inden for et bestemt beskatningsgrundlag, f.eks. 400.000 eller 600.000 kr., så kommer vi gerne med forslag til hvilke modeller, hvor du kan få mest for dine penge.

Har du bare det mindste spørgsmål omkring beskatning af firmabil, fordelene ved erhvervsleasing eller hvordan det fungerer, skal du være meget velkommen til at ringe til os, eller sende os en mail.

Undgå beskatning med splitleasing

Kører du meget erhvervskørsel, så kan der være en fordel i at vælge splitleasing fremfor erhvervsleasing.

Ved splitleasing deles kontrakten op i en privat- og erhvervsandel, og alle omkostningerne i forbindelse med privatkørsel faktureres til dig. Dermed bortfalder beskatningen, og man kan roligt køre hjem i firmabilen.

Kort forklaret, betyder at hvis du bruger bilen 75% af tiden til erhvervskørsel og 25% til privatkørsel, skal du kun betale 25% af driftomkosninger inkl. den månedlige ydelse.

Vi hjælper jer gerne med at vurdere om splitleasing er den rigtige løsning for jer – her kigger vi på bilens pris, antal kilometer pr. år samt fordelingen af kørslen mellem privat og erhverv.

Eksempler på biler

Gå på opdagelse i vores online showroom og find din drømmebil. Har vi ikke din bil på lager, så finder vi den sammen og henter i udlandet.

Audi A3

1,4 TFSi 150 Sport · 4 dørs

Modelår 2015
Kilometer 119.000 km
Brændstof Benzin
1.498 DKK pr. måned

Mercedes A180

1,5 CDi BE Edition · 5 dørs

Modelår 2013
Kilometer 41.000 km
Brændstof Diesel
1.498 DKK pr. måned

Audi A5

2,0 TDi 177 SB · 5 dørs

Modelår 2015
Kilometer 80.000 km
Brændstof Diesel
2.198 DKK pr. måned