Designet af webdesigneren Nicolai Sørensen fra København

Den side, du er inde på lige nu, er designet og udviklet af Nicolai Sørensen. Jeg har arbejdet som freelance webdesigner de seneste 10 år, og jeg brænder for at gøre en forskel. Min helt store passion er webdesign og online markedsføring, som hører til blandt de ydelser, jeg primært hjælper kunder med.

Fælles for de ting, jeg beskæftiger mig med i løbet af min arbejdsdag, er, at de primært har til formål at hjælpe virksomheder med at vækste. Når jeg designer en hjemmeside, tager jeg altid udgangspunkt i de faktorer, som Google analyserer en hjemmeside ud fra.

Hvis du vil se flere af de cases, jeg har lavet for kunder gennem tiden, kan du besøge min hjemmeside, Nicolaisoerensen.dk. Her finder du mere information om, hvem jeg er, og hvilke kunder jeg har arbejdet med. Samtidig kan du se en oversigt over de forskellige ydelser, jeg tilbyder – det dækker blandt andet over webdesign, SEO og Google Ads.

SEO og Google Ads

Min helt store passion er webdesign i kombination med digital markedsføring. Det hele hænger sammen, og det bliver først rigtigt spændende, når en hjemmeside får besøgende, som har gavn af det indhold, der ligger på hjemmesiden.

Derfor starter jeg altid med en indledende søgeordsanalyse, hvor jeg sporer mig ind på, hvilke søgeord der er relevante for hjemmesiden. Når jeg ved, hvordan en bruger søger i Google, kan jeg tilpasse struktur og indhold for at ramme netop værdifulde søgninger.